PORTOFOLIU CLIENTI

Lista clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Circuit Doctor inseamna colaborari de succes si rezultate de exceptie.

INTERNATIONAL

LexisNexis

LexisNexis este o companie care ofera cercetari juridice asistate de calculator, precum si servicii de cercetare in afaceri si de gestionare a riscurilor. In anii ’70, LexisNexis a fost pionier in accesibilitatea electronica a documentelor legale si jurnalistice.

DeLonghi

De'Longhi este o companie producatoare de aparate electrocasnice din Italia. Firma activeaza pe piata prin doua divizii (echipamente de uz casnic si echipamente profesionale). Compania este prezenta pe piata prin marcile DeLonghi, Kenwood, Ariete, Simac, Climaveneta sau Dlradiators.

Compania este prezenta si in Romania, din martie 2013, cand a inceput sa produca espressoare de cafea in parcul industrial Tetarom din Cluj. Firma a avut in 2013 o cifra de afaceri de 139 milioane lei și 213 angajati.

KANAL-D

Kanal D, televiziune ce se afla in top trei stații generaliste din Romania, a emis pentru prima data pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Sustinuta de experienta si traditia trustului Doğan Yayin Holding, statia Kanal D si-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes si in România. Continutul de calitate ce combină cu succes programe de stiri cu seriale turcesti si productii proprii, inovatoare, dar si productiile realizate dupa formate internationale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun inceput, instituția media, dar si filosofia Kanal D.

LITTLEDATA

LittleData este o companie cu capital privat infiintata in anul 2014, cu sediul in Londra, care activeaza pe urmatoarele specializari: Analytics consulting, Google Analytics, Google Analytics Certified Partner, Mixpanel, Conversion optimisation, Ecommerce, Data analytics, Analytics consultancy, Benchmark, Benchmarking, Google Tag Manager, Optimizely, Analytics 360, Google Optimize.

SECO

Seco Tools are o reputatie bine stabilita ca un producator de frunte in furnizarea de scule aschietoare din carbura plina, suporti, placute amovibile si echipamente asociate. Seco Tools este bine cunoscut pentru gama sa larga, inovatoare si performanta de scule aşchietoare - potrivite pentru prelucrarea aproape a oricarui material de lucru - cu care contribuie in mod activ la imbunatatirea productivitatii si competitivitatii in prelucrarea metalelor.

TECSA MECCANISMI

TECSA MECCANISMI SRL este structurata pe domenii distincte de activitate. Activand in urmatoarele: fabricarea produselor din minerale nemetalice, fabricarea de masini, utilaje si echipamente n.c.a., industrita constructiilor metalice si a produselor din metal exclusiv masini, utilaje si instalatii, industria metalurgica.

ROMANIA

COMPANII PRIVATE

SECO
VIBRO BLAST
DeLonghi
GDMR
HUNING-TRADE
MONDO MARKET
BIG STEP
TECHSIM_SOLUTIONS
LexisNexis
TECSA MECCANISMI
Z-TOUR
ASICS CONSTRUCT
Azur Dent

AUTORITATI PUBLICE

PRIMARIA CLUJ-NAPOCA
GAL NAPOCA
Romatsa
Consiliul Judetean Sălaj

INSTITUTII DE INVATAMANT

TOP