MENTENANTA IT

Mentenanta data centere

Asiguram intretinerea preventiva si corectiva a sistemelor si echipamentelor de comunicatii, cablare, printing, Data Center si DCIM (data center infrastructure management), prin echipe de tehnicieni si ingineri specializati.

Dispunem de echipamente de ultima generatie pentru testarea preventiva a functionarii diverselor instalatii si sisteme de IT, comunicatii, infrastructuri critice si Data Center.

network-mentnanta
networking-mentenanta

MENTENANTA RETELE DE TELEFONIE

Echipa noastra presteaza activitati de service , intretinere preventive, reparatii si interventii pentru centralele telefonice si retele de voce-date.
Oferim activitatea de service si intretinere preventiva sub forma unui abonament lunar.
Abonamentul lunar presupune incheierea unui contract de service intre parti ,a carui valoare se stabileste in functie de capacitatea retelei si a centralei telefonice de care dispuneti.
Interventii si reparatii centrale telefonice, executam in baza unei solicitari telefonice si a unei comenzi ferme din partea dumneavoastra

Mentenanta retele de date

Mentenanta retea de calculatoare este o colectie de servicii aplicate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii echipamentelor si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).

Serviciile incluse in solutiile particularizate de intretinere retea de calculatoare implica diverse operatii atat la nivelul hardware (componentele sau celelalte echipamente interconectate), cat si software (optimizari, actualizari).

code-mentenanta
sisteme-supraveghere-mentenanta

Mentenanta sisteme de supraveghere

Functionarea corecta a unui sistem TEHNIC DE SECURITATE  (respectiv, ALARMA, CCTV, DETECTIE INCENDIU, CONTROL ACCES ) necesita o inspectie periodica. Incheierea unui contract de mentenanta nu reprezinta o optiune, ci o obligatie conform legislatiei in domeniu. Conform Legea 301 / 2003, ANEXA 1 la normele metodologice ART. 4, SI INCENDIU CONFORM  Normativului, P118/3 – 2015

Imediat dupa receptia sistemului, chiar daca respectiva constructie este sau nu utilizata, trebuie incheiat un contract de mentenanta intre proprietarul, respectiv utilizatorul cladirii si instalatorul sistemului sau o alta firma autorizata si specializata in lucrari de intretinere a sistemelor de detectie incendiu si efractie.

Mentenanta presupune evaluarea periodica echipamentelor/ sistemelor pentru a detecta potentiale probleme si pentrua programa imediat interventiile necesare de prevenire a degradarii conditiilor de functionare.

TOP