SISTEME DE TELEFONIE SI CENTRALE TELEFONICE

SISTEME DE TELEFONIE SI CENTRALE TELEFONICE

solutii-si-sisteme-de-telefonie

Este o platformă de telecomunicații inteligentă, interconectată cu operatorii de telefonie fixă și mobilă din România, cu plajă de numerotație proprie și sistem de facturare built-in ce poate prelua inclusiv traficul de voce și sms de pe numerele de mobil publicate pe website, scaland la zeci de apeluri simultane și sute de mii de SMS-uri.

Direcționezi apelurile cu anumite priorități, către anumiți operatori după un set de reguli automate, astfel încât clientul să ajungă la persoană potrivită. Îți administrezi singur call center-ul printr-o interfață grafica intuitivă. Nu ai nevoie de specialiști dedicați și nu depinzi de niciun furnizor pentru majoritatea modificărilor de configurație. Peformante de neegalat în campaniile outbound cu Predictive Dialer, care va calcula timpul mediu al convorbirii versus numărul de agenți liberi pentru o alocare optimizată. În plus, Virtual CallCenter recunoaște și roboții telefonici sau tonul de ocupat.

Alegerea unor sisteme de telefonie noi sau schimbarea celor existente poate parea o sarcina nu tocmai usoara daca nu esti de specialitate; daca ii acorzi insa atentia cuvenita iti poate aduce beneficii majore pe termen lung. Un manager bun priveste, pe langa situatia de moment, perspectivele de dezvoltare ale firmei, astfel incat sa ia in considerare o solutie care poate sa se plieze eficient pe cerintele firmei in orice moment al existentei ei. Solutia este Circuit Doctor!

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unei centrale telefonice la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP