SISTEME DE TELEFONIE SI CENTRALE TELEFONICE

Este o platformă de telecomunicații inteligentă, interconectată cu operatorii de telefonie fixă și mobilă din România, cu plajă de numerotație proprie și sistem de facturare built-in ce poate prelua inclusiv traficul de voce și sms de pe numerele de mobil publicate pe website, scaland la zeci de apeluri simultane și sute de mii de SMS-uri.

Direcționezi apelurile cu anumite priorități, către anumiți operatori după un set de reguli automate, astfel încât clientul să ajungă la persoană potrivită. Îți administrezi singur call center-ul printr-o interfață grafica intuitivă. Nu ai nevoie de specialiști dedicați și nu depinzi de niciun furnizor pentru majoritatea modificărilor de configurație. Peformante de neegalat în campaniile outbound cu Predictive Dialer, care va calcula timpul mediu al convorbirii versus numărul de agenți liberi pentru o alocare optimizată. În plus, Virtual CallCenter recunoaște și roboții telefonici sau tonul de ocupat.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unei centrale telefonice la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP