SISTEME VIDEOWALL

videowall

Prin definitie un Video Wall reprezinta o afisare electronica de dimensiune mare a unei imagini sau mai multe fiind afisata intr-un format de prezentare. Practic mai multe display-uri sunt lipite intre ele impreuna cat mai aproape posibil intr-o matrice pentru a crea un singur ecran logic – Video Wall-ul. Dispozitivele de afisare individuale ce vor constitui Video Wall-ul pot fi monitoare sau ecrane tv de tip TFT, LCD sau plasma de la dimensuni mici de 42″ pana la dimensiuni mari de 120″ sau chiar dispozitive de proiectie depinzand de dimensiunea finala a Video Wall-ului creat de catre matrice.

Motivul principal pentru crearea de afisaje logice de mari dimensiuni este acela ca se poate realiza un singur ecran care este mai luminos, mai mare si si cu o rezolutie mai inalta in comparative cu oricare alta metoda de afisare a unei imagini.

Videowall-urile sunt adesea elementul central în diverse medii: dispecerate, campusuri universitare, magazine, săli de întâlnire, lobby-uri, sali de spectacole, camere de comanda si control, hoteluri, aeroporturi.

Gama noastra larga de video wall-uri eficiente si fiabile va va face sa descoperiti cat de usor este sa proiectati, sa construiti si sa mentineti un sistem performant, de inalta definitie, care va transforma radical orice spatiu. Continand componente de cea mai buna calitate, care sunt concepute pentru uniformitate si performanta, fiecare solutie Circuit Doctor este certificata la nivel de sistem. Astfel, avem solutia ideala pentru mediile corporative, hoteliere, divertisment si camere de control.

Circuit Doctor va ofera libertatea de a proiecta si de a construi video wall-uri de inalta rezolutie, intr-o varietate de forme si dimensiuni. Cu gama noastra larga de tehnologii de afisare, sisteme audio, sisteme de procesare si gestionare a continutului, solutiile noastre va ofera libertatea de a creea experiente memorabile in toata lumea. De asemenea, solutiile noastre sunt testate si indeplinesc cele mai stricte solutii de siguranta si de mediu.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem videowall la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP