SISTEME DE TICKETING

solutii-sisteme-de-ticketing

Sistemele de ticketing (control acces cu taxare) sunt unul din cele mai inovatoare si fiabile sisteme de control acces cu tichet sau tichet sezonier fapt ce le face perfecte pentru accesul in zonele de agrement gen: SPA, piscine publice, muzee, facilitati sportive sau centre de recreatie. Acesta poate fi adaptat la orice fel de reglementare a accesului care poate fi gestionat prin identificarea individuală a vizitatorilor. Întregul proces de servire, de la punctul de vânzare pina la contabilitate, fiecare din acestea sunt supravegheate, toate tranzacțiile sunt urmărite și transparente. Sistemul de ticketing poate deservi orice fel de instituție, unde se impune taxarea vizitatorilor pentru accesul in acestea sau la serviciile oferite.

Pe lângă controlul si configurarea accesului fizic, sistemul asigura, de asemenea, si urmarirea tranzacțiilor financiare si emiterea de taguri/bilete/bratari de acces. Aceste caracteristici asigura împreună controlul confortabil și prietenos al accesului atât pentru oaspeții cat si pentru personalul administrativ. Mai putin timp pentru operarea sistemului de acces inseamna mai mult timp pentru distractie – aceasta este preferința evidentă a oricarui client de oriunde. Soluția noastră este flexibilă și unica, cu o gama largă de echipamente hardware și extensii care dau valoare solutiei oferite.

Intregul proces de vanzare de la emitere pana la iesire este strict supervizat, toate tranzactiile sunt urmarite in mod transparent. Aplicatia este utila in orice proiect unde vizitatorii trebuie sa achite o taxa de intrare. In lista noastra de referinţe se afla centre SPA, ştranduri, muzee, sali de sport si centre de relaxare.

Investitie profitabila pentru parteneri si operatori, joaca un rol cheie in operarea zilnica a încasarilor si protejarea veniturilor. In timpul operarii el asigura ca oaspeţii pot accesa doar serviciile pe care le-au platit si evita fraudele.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de ticketing la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP