SISTEME DE PONTAJ

Sistemele de pontaj capteaza interesul majoritatii firmelor, in contextul unei piete de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale. Acestea reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru al angajatiilor.
Integrate cu sistemul de control acces, cu cel de control si planificare a productiei si a resurselor umane, toate aceste sisteme aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.
In cazul societatiilor mijlocii si mari, resursele umane si costurile aferente intocmirii pontajului sunt considerabile, fiind subiective si fara un control riguros, implementarea unui sistem de pontaj electronic fiind justificata.

Gama larga de solutii tehnice oferite, asigura orice dimensiune si complexitate a sistemului de pontaj si control acces. Pornind de la cititoare de control acces pentru solutii destinate firmelor mici, pana la terminale specializate de pontaj si colectare a datelor de productie, cu conectare prin Internet a mai multe puncte de lucru aflate la distanta mare chiar si in alta tara. Echipamentele ofertate asigura diverse tipuri de identificare: cu card/tag RFID ( tehnologii diverse: EM4100, MIFARE, LEGIC, HID) , si biometrice, cu amprenta sau recunoasterea fetei.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de pontaj la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP