SISTEME DE PONTAJ

Sisteme de pontaj

Sistemele de pontaj capteaza interesul majoritatii firmelor, in contextul unei piete de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale. Acestea reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru al angajatiilor.
Integrate cu sistemul de control acces, cu cel de control si planificare a productiei si a resurselor umane, toate aceste sisteme aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.
In cazul societatiilor mijlocii si mari, resursele umane si costurile aferente intocmirii pontajului sunt considerabile, fiind subiective si fara un control riguros, implementarea unui sistem de pontaj electronic fiind justificata.

Gama larga de solutii tehnice oferite, asigura orice dimensiune si complexitate a sistemului de pontaj si control acces. Pornind de la cititoare de control acces pentru solutii destinate firmelor mici, pana la terminale specializate de pontaj si colectare a datelor de productie, cu conectare prin Internet a mai multe puncte de lucru aflate la distanta mare chiar si in alta tara. Echipamentele ofertate asigura diverse tipuri de identificare: cu card/tag RFID ( tehnologii diverse: EM4100, MIFARE, LEGIC, HID) , si biometrice, cu amprenta sau recunoasterea fetei oferite de Circuit Doctor. 

Sisteme de pontaj electronic reprezinta fisa de prezenta a salariatilor dar si documentul primar prin care angajatii isi certifica prezenta la programul zilnic prin cartela magnetica de pontaj, atat la inceputul programului, cat si la sfarsitul programului, cu consemnarea orei de incepere si terminare a programului zilnic.

Programarea de utilizatori si cartele se realizeaza cu ajutorul softului de management utilizand comunicatia TCP/IP cu terminalul de pontaj, datele din terminal fiind accesibile pe retea fara a fi nevoie de conectarea directa a unui calculator sau laptop in terminalul de pontaj; astfel informatiile privind pontarea, listarea, precum si actualizarea bazei de date, data si ora echipamentului si alte operatiuni fiind usor de realizat la orice ora.

Avantajele sistemelor de pontaj electronic:

  • Realizati evidenta orelor de munca ale angajatilor (ora de incepere si ora de sfarsit a programului de lucru) – calcularea exacta si precisa a timpului de lucru, evidenta orelor suplimentare si a intarzierilor
  • Setati si tineti evidenta precisa a zilelor libere individuale, in grup sau a celor globale referitoare la intreaga companie
  • Gestionarea sistemului se poate face de catre personalul de la resurse umane, inclusiv inrolarea cartelelor
  • Sistemul este adaptabil la diferite programe de lucru: unul, doua sau mai multe schimburi, de noapte, in weekend, zile de sarbatoare, 12/24, 24/48, 20/36, garda in sistemul sanitar, program de lucru care se repeta ciclic (6 zile de lucru, 2 zile de repaus etc.)
  • Rapoartele de pontaj cu orele de munca sunt realizate automat din aplicatia de pontaj
  • Aplicatia nu trebuie pornita permanent, ci doar in momentul crearii rapoartelor
  • Instalare rapida, nu necesita conectarea la o centrala de control acces

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de pontaj la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP