SISTEME PROFESIONALE DE AFISAJ

sisteme video

Va oferim numeroase solutii de afisaj, concepute special pentru expozitii, conferinte, campanii promotionale, afisaj la punctele de vanzare.

Indiferent de tipul evenimentului sau locatie, vei gasi aici produsele potrivite nevoilor tale.

  • Solutii complete, acoperind orice nevoie de expunere
  • Sisteme economice, usor de utilizat si fiabile, pentru afisaj, vanzari si expozitii
  • Sisteme portabile

Comunicarea interna este unul din cele mai importante aspecte care asigura buna-desfasurare a activitatii din cadrul unei companii. Daca o firma nu dispune de produsele de birotica si papetarie corespunzatoare, sedintele, prezentarile si trainingurile nu se pot desfasura eficient iar informatia nu poate fi transmisa optim catre participanti. Daca discutam despre sisteme de afisare si comunicare, Viamond.ro este furnizorul cel mai potrivit pentru compania ta, punandu-ti la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru ca activitatile de comunicare interna din cadrul organizatiei tale sa decurga fara niciun fel de problema. 

La Circuit Doctor gasesti sisteme de prezentare si comunicare ce pot satisface exigentele oricarui trainer! Fie ca ai nevoie de un whiteboard, table interactive sau display-uri de prezentare, Circuit Doctor iti garanteaza calitatea produselor de birotica necesare unei sali de meeting sau de training!

Sistemele de afisaj digital si Video Wall-urile pot aduce multiple beneficii unei organizatii. Unul dintre cele mai placute aspecte este faptul ca acestea sunt interactive, iar utilizatorii pot actiona asupra informatiilor interesant si relevant. Continutul captiveaza si implica direct utilizatorul, iar optiunile interactive ajutate de efecte digitale, fac ca mesajul transmis sa aiba un impact puternic asupra utilizatorului, fie ca vorbim de angajat, client sau partener.

VideoWall-ul este o solutie de afisare profesionala electronica de dimensiune mare formata cu ajutorul mai multor display-uri, creandu-se astfel un singur ecran sub denumirea de videowall. Sistemele de afisare ce vor alcatui videowall-ul pot fi monitoare de tip LCD, TFT, LED. Motivul principal care sta la baza construirii unui videowall este acela ca se poate realiza un ecran luminos, de dimensiuni mari, cu o rezolutie inalta, comparativ cu oricare alta solutie de afisare.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem profesional de afisaj la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP