SISTEME DE TELECONFERINTA

sisteme-sisteme-de-teleconferinta

Unul din avantajele de a avea acces rapid la Internet este ca de multe ori prezenta ta fizica intr-o locatie nu mai este necesara si poate fi suplinita usor prin simpla prezenta virtuala facilitata de sistemele de video conferinta si audioconferinta, grupate sub denumirea generica de sisteme de teleconferinta.

Acest lucru se vede foarte bine la firmele care incep sa permita angajatilor sa lucreze de acasa un numar de zile pe saptamana. Avantajele sunt de ambele parti, firmele reducand costurile cu birourile si angajatii castiga timp pe care altfel l-ar fi pierdut in trafic.

Teleprezenta angajatilor nu este insa singurul uz al sistemelor de teleconferinta. Discutiile cu potentiali clienti si cu partenerii de afaceri se pot purta fara deplasarea inutila a intregii echipe de management, costurile in ore neproductive putand ajunge repede la sume astronomice, fara a lua in calcul stresul cu calatoritul la care sunt supusi cei implicati.

Avantaje si beneficii- sisteme de teleconferinta

 • Necesita doar un calculator si o conexiune la internet, nu si echipamente speciale;
 • Permite gestionarea aproape a tuturor tipurilor de documente disponibile pe un calculator;
 • Permite inregistrarea facila a acestora pentru redarea ulterioara;
 • Este utila atat pentru discutii la nivel de grup foarte mare, cat si pentru mici intalniri si prezentari;
 • Ofera un important feed-back audio si video;
 • Stabileste o conexiune intre participanti si pune accent pe comunicarea nonverbala:mimica fetei si gesturi;
 • Economie de timp, bani si energie;
 • Eficientizarea relatiilor interpersonale si intre departamente;
 • Ecologie, respectiv reducerea gradului alarmant de poluare prin renuntarea la calatoriile cu
  autovehicule sau avioane;

Cresteti productivitatea si eficienta organizatiei dumneavostra. Intr-o lume perfecta, toate intalnirile de afaceri ar fi trebui sa fie fata in fata. Cu toate acestea, în aceasta lume imperfecta cu bugete de calatorie reduse, programe aglomerate, termene limita, ambuteiaje in trafic şi locatii dispersate geografic, conferinţele telefonice au dovedit ca economisesc timp şi bani.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de teleconferinta la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP