SISTEME DE TELECONFERINTA

teleconferinta

Unul din avantajele de a avea acces rapid la Internet este ca de multe ori prezenta ta fizica intr-o locatie nu mai este necesara si poate fi suplinita usor prin simpla prezenta virtuala facilitata de sistemele de video conferinta si audioconferinta, grupate sub denumirea generica de sisteme de teleconferinta.

Acest lucru se vede foarte bine la firmele care incep sa permita angajatilor sa lucreze de acasa un numar de zile pe saptamana. Avantajele sunt de ambele parti, firmele reducand costurile cu birourile si angajatii castiga timp pe care altfel l-ar fi pierdut in trafic.

Teleprezenta angajatilor nu este insa singurul uz al sistemelor de teleconferinta. Discutiile cu potentiali clienti si cu partenerii de afaceri se pot purta fara deplasarea inutila a intregii echipe de management, costurile in ore neproductive putand ajunge repede la sume astronomice, fara a lua in calcul stresul cu calatoritul la care sunt supusi cei implicati.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de teleconferinta la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP