SISTEME DE SUPRAVEGHERE

sisteme-supraveghere-mentenanta

Sisteme de Supraveghere Video, oferite de Circuit Doctor sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.

Un sistem de supraveghere se compune de regula din urmatoarele componente:

  • Camere de supraveghere
  • Echipament de inregistrare
  • Cabluri de legatura
  • Surse de alimentare

Camerele sunt "ochii" sistemelor CCTV, și in ce priveste alegerea lor, depinde de obiectivul pe care il aveti de supravegheat.

La achizitia camerelor trebuie să tineti cont de urmatoarele aspecte: ce trebuie sa “vada” camera de supraveghere, unde urmeaza sa fie instalata, tipul de alimentare, precum și condițiile în care va functiona. Astfel putem distinge mai multe tipuri de camere: camere stadard (bullet), camere de tavan (dome), camere miniaturale/camuflate (spy), camere dirijate (pan/tilt).

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem de supraveghere la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP