SISTEME POS

solutii complete pentru restaurante, hoteluri, magazine

sisteme pos

Punctul de vanzare (POS) se refera la zona magazinului unde clientii pot plati pentru achizitiile. Termenul este utilizat pentru a descrie inregistrarea de tranzactii. POS Touchscreen este un registru de numerar detinator al unui sistem informatic integrat care inregistreaza datele unei tranzactii comerciale: vanzarea de bunuri sau servicii.

Utilizarea de sisteme POS reprezinta capacitatea de a inregistra si procesa tranzactii financiare, stocarea sau inregistrarea vanzarilor, analiza costurilor dar si monitorizarea inventarul produselor. In cazul in care desfasurati tranzactii in numerar, recomandam utilizarea de sisteme POS All in One avand echipamentele suplimentare cum ar fi sertarele de bani, care va pot ajuta in organizare.

Utilizarea de sisteme POS ajuta departamentul de marketing, deoarece pastreaza bazele de date ale clientilor, achizitiile, datele de nastere, informatii semnificative. Poate gestiona inclusiv cupoanele de fidelitate, reduceri sau alte oportunitati de vanzare. Astfel de sisteme POS Touchscreen ofera foarte multe avantaje.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem POS la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP