SISTEME POS

solutii complete pentru restaurante, hoteluri, magazine

sisteme pos

Punctul de vanzare (POS) se refera la zona magazinului unde clientii pot plati pentru achizitiile. Termenul este utilizat pentru a descrie inregistrarea de tranzactii. POS Touchscreen este un registru de numerar detinator al unui sistem informatic integrat care inregistreaza datele unei tranzactii comerciale: vanzarea de bunuri sau servicii.

Utilizarea de sisteme POS reprezinta capacitatea de a inregistra si procesa tranzactii financiare, stocarea sau inregistrarea vanzarilor, analiza costurilor dar si monitorizarea inventarul produselor. In cazul in care desfasurati tranzactii in numerar, recomandam utilizarea de sisteme POS All in One avand echipamentele suplimentare cum ar fi sertarele de bani, care va pot ajuta in organizare.

Utilizarea acestor sisteme ajuta departamentul de marketing, deoarece pastreaza bazele de date ale clientilor, achizitiile, datele de nastere, informatii semnificative. Poate gestiona inclusiv cupoanele de fidelitate, reduceri sau alte oportunitati de vanzare. Astfel de sisteme POS Touchscreen ofera foarte multe avantaje.

Beneficii sisteme POS

  • Usor de manevrat - In industriile mari, managerii sunt obligati sa-si rezerve o perioada importanta de timp pentru formarea noilor membri ai personalului. Sistemele touchscreen sunt, prin definitie, mult mai intuitive pentru angajati decat casele de marcat clasice si alte sisteme de procesare a platilor.
  • Tehnologie actualizata cu noile tendinte din retail - Cand sistemele POS  Touchscreen au fost lansate pe piata, acestea erau considerate o revelatie. Acum  sistemele POS sunt indispensabile si omniprezente. Folosind cea mai recenta tehnologie ofera unei afaceri  inovatie si plus valoare.
  • Cresterea productivitatii - Instruirea unui angajat nu este singurul motiv pentru implementarea de sisteme POS Touchscreen. Acestea sporesc eficienta, deoarece dureaza mai putin timp pentru a atinge o pictograma decat a folosi mouse-ul PC-ului sau inserarea diverselor coduri. S-a constatat ca timpul de raspuns creste semnificativ atunci cand personalul utilizeaza acestor sisteme.

Doresti furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem POS la locatia ta? Nimic mai simplu. Completeaza formularul de mai jos:

TOP