SERVICII IT

Gestionare resurse hardware / software

retele-de-date-servicii

Reliable Assets este o aplicatie de tip client-server care asigura inventarierea si gestionarea resurselor hardware si software din cadrul unei companii. Solutia se adreseaza managerilor IT, personalului tehnic si factorilor de decizie din conducerea companiilor, fiind un instrument foarte util si usor de utilizat pentru controlul resurselor si luarea deciziilor legate de noi achizitii.

Prin integrarea cu celelalte solutii  MBM Software & Partners, Reliable Assets constituie un sistem complex si complet pentru managementul retelelor informatice.

Beneficiile cheie Reliable Assets si ale configuratiei hardware

  • Aplicatie Client-Server
  • Interfata Web-based
  • Colectarea informatiilor prin mai multe metode
  • Tehnologia WMI si limbaj de asamblare pentru colectare
  • Integrata cu Reliable Helpdesk
  • Rapoarte predefinite
  • Fara costuri ascunse
  • Cu resurse folosite minime

Descriere sumara

Reliable Assets ajuta administratorul IT sa initieze cursul corect al actiunii atunci cand se pune problema unor investitii noi, a modificarii infrastructurii si a implementarii politicilor de securitate in cadrul retelei informatice. Capacitatea de a depista schimbarile permite companiilor sa cunoasca exact ceea ce detin sau inchiriaza, locatia activelor de care dispun si persoana care le foloseste, de-a lungul intregului ciclului de viata al acestor active, de la achizitionare pana la iesirea din uz.

In urma aparitiei noilor tehnologii, dispozitivele vin cu software-ul instalat in ele. Exista o nevoie cumplita de Software de gestionare a activelor IT de catre orice organizație. Se estimeaza ca, in medie, 30% dintre companii se afla intr-o stare haotică de a nu cunoaste diferite active pe care le detin, locatia lor și cine le foloseste. Mai multe firme mari au sute si mii de active distribuite in locatii diferite din punct de vedere geografic. Pastrarea informatiilor actualizate atat despre hardware si software IT nu inseamna doar un timp, ci si frustrant si costisitor.

Lipsa unei gestionari adecvate a activelor duce la vizibilitate limitata a activelor, audituri dureroase de conformitate si ciclu de îndeplinire indelungat, ceea ce duce la intarzieri inutile si pierderi grele. Intrucat organizatiile moderne de zi se bazeaza doar pe infrastructura lor digitala pentru cea mai mare parte a operatiunilor si serviciilor IT, care opereaza in principal pe diverse servicii IT; administrarea unui activ reprezinta o provocare majora din perspectiva managementului, a costurilor si a riscurilor. Cu resurse IT sau stocuri IT pierdute sau neadministrate, o vizibilitate limitata, audituri dureroase de conformitate, necunoastere si timp indelungat de indeplinire sau intarzieri de servicii IT pentru intreprinderile care nu au o capacitate de gestionare a activelor IT.

Helpdesk & Support

Support IT can provide fully-managed IT support services for your entire infrastructure. Alternatively, we can complement existing resources with helpdesk or escalation support only. Our proactive management services bring your support to the next level by monitoring and protection systems. This is best practice for organizations who recognize the importance of IT to every aspect of the business.

Helpdesk & support-servicii
TOP